“Bekend maakt bemind”

Categorie: Actueel

marc hoedemakers

VNO-NCW Brabant Zeeland draagt Actieplan Leerbanen een warm hart toe

Marc Hoedemakers, algemeen directeur van Hoedemakers bouw en ontwikkeling én voorzitter kring ’s-Hertogenbosch van VNO-NCW BZ: “Niet voor niets is Maurice Manders, regiomanager bij VNO-NCW BZ, al enige jaren Ambassadeur van Actieplan Leerbanen. Maurice is een groot pleitbezorger voor leerbanen. Hij laat geen mogelijkheid onbenut om werkgevers hiervoor te enthousiasmeren!”

Lonend voor de jongere én de onderneming

“Een leerbaan kan voor alle partijen lonend zijn. Jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt, maar wél met de goede motivatie, blijken zich in de praktijk vaak als loyale en kundige medewerkers te ontwikkelen. Jongeren stimuleren vaak ook de huidige medewerkers. En wat is er mooier dan op deze wijze maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Én de kennis die binnen de organisatie is, vast te houden voor een nieuwe generatie medewerkers.”

De juiste match

“Het team van Actieplan Leerbanen helpt met het maken van de juiste match tussen leerbaner en werkgever. Want dat is natuurlijk essentieel. Ik beveel van harte aan om gewoon eens naar de mogelijkheden te informeren: immers ‘bekend maakt bemind’.”

Ja, ik ben benieuwd naar de mogelijkheden van een leerbaner voor mijn organisatie.