Doe eerst de check

Voldoe je aan onze voorwaarden?

Door het behalen van diploma’s én ervaring op te doen in een echte baan heb je veel meer kansen op de arbeidsmarkt. Actieplan Leerbanen ondersteunt graag bij het vinden van een leerbaan. Je moet dan wel aan een paar voorwaarden voldoen. Doorloop de vragen hieronder en je ziet meteen of je in aanmerking komt voor een leerbaan via Actieplan Leerbanen.

Als je in aanmerking komt, verschijnt het aanmeldformulier vanzelf!

leerbaners aan het werk

Je bent erg gemotiveerd om te gaan werken én één dag in de week naar school te gaan?

Actieplan Leerbanen weet uit ervaring dat het begint met motivatie!

Alleen als je echt gemotiveerd bent, je goed aan kunt geven in welke richting je wilt leren en werken helpt een leerbaan je verder.

Wij adviseren je als je (nog) niet weet wat je wilt eerst contact op met de decaan of studieadviseur van het KW1C (of andere school waar je mogelijk wilt leren). Actieplan Leerbanen kan alleen de juiste match voor je maken als je weet welke opleiding je wilt volgen. Actieplan Leerbanen is geen beroepskeuze adviseur!

Ben je jonger dan 27 jaar?

In principe bemiddelt Actieplan Leerbanen alleen jongeren, jonger dan 27 jaar.

Er zijn echter uitzonderingen op die regel, neem contact met ons op.

Wil je een MBO opleiding gaan volgen en heb je een opleidingskeuze gemaakt?

Als je nog geen idee hebt welke richting je uit wilt, neem dan eerst contact op met de decaan of studieadviseur van het KW1C (of andere school waar je mogelijk wilt leren).

Actieplan Leerbanen kan alleen de juiste match voor je maken als je weet welke opleiding je wilt volgen. LeerBanen is geen beroepskeuze adviseur!

Woon je in ‘s-Hertogenbosch (incl. Rosmalen, Nuland, Vinkel…)

Heb je je ingeschreven bij het KW1C?

Helaas kan LeerBanen niets voor jou doen. Wij adviseren je open dagen van opleidingen te bezoeken of bijvoorbeeld contact op te nemen met een studieadviseur van het KW1C.

Fijn, je weet wat je wilt en hebt je al ingeschreven voor een MBO-opleiding.

Als het je nog niet gelukt is om zelfstandig een leerbaan te vinden kun je je bij ons aanmelden! Wanneer jij je bij ons hebt aangemeld, nodigen wij je uit voor een persoonlijk gesprek om te kijken welk leerbedrijf bij jou past. Daarna zetten we een traject met je uit om je zo snel mogelijk te matchen met een erkend leerbedrijf.