Wanneer verwijzen

Samen maken we het verschil

Studenten in het middelbaar beroepsonderwijs (mbo) zijn verplicht tijdens hun studie werkervaring op te doen bij een bedrijf of organisatie. Binnen het BBL leertraject ondersteunt Actieplan Leerbanen u graag bij het matchen van leerbaners die zelf moeilijk een leerbedrijf of -organisatie kunnen vinden.

Criteria voor ‘doorverwijzing’

Op deze site is er voor leerbaners een checklist opgenomen, zo kan men zelf zien of men in aanmerking komt voor bemiddeling door Actieplan Leerbanen. Actieplan Leerbanen begeleidt niet in beroepskeuze. Neem voor beroepskeuze advies contact op met de studieadviseur van het KW1C.

Als de student gematcht is met een leerbedrijf

Soms is er na plaatsing behoefte bij de leerorganisatie óf de leerbaner aan extra begeleiding. Actieplan Leerbanen heeft de beschikking over een jobcoach die deze rol op zich kan nemen.

Heeft u nog vragen?

Staat het antwoord op uw vraag niet bij de veel gestelde vragen, neem dan contact met ons op.

Gerealiseerde leerbanen in 2018

De Soete Moeder

Proef, adem en beleef! In het eigenzinnige kloosterhotel de Soete Moeder boek je niet zomaar een overnachting. Hier zit je...

Nieuwkoop automotive

Al meer dan 60 jaar een begrip in Den Bosch en omgeving. Officieel (service) dealer voor de merken Mazda, Jeep®,...

Provincie Noord Brabant

De provincie stáát voor Brabant en de Brabanders. In hun belang neemt de provinciale organisatie initiatieven en werkt samen met...